10/10/09

Όταν η "αντιεξουσία" αναλαμβάνει την εξουσία!

«Δεν είμαστε απολογητές της διοικητικής εξουσίας … ο πολίτης θα μας ήθελε αντιεξουσιαστές στην εξουσία … δεν ήρθαμε να αντικαταστήσουμε το γαλάζιο κράτος με ένα πράσινο ομοίωμά του»

Γ. Παπανδρέου (7/10/09)

. . .

Ανακοίνωση του athens.indymedia.org (10/10/09)

Με όλη την επισημότητα και τα πρωτόκολλα του κατεστημένου, η "αντιεξουσία" εγκαταστάθηκε στις κυβερνητικές πολυθρόνες της. Ο ελλαδικός χώρος ζει και αναπνέει σε ρυθμούς επανάστασης. "Αντιεξουσιαστές" πλέον βρίσκονται σε όλα τα κυβερνητικά πόστα, αναλαμβάνοντας τα ηνία από την μαύρη δεξιά της Ν.Δ. Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και μαζί του ολόκληρη η αποτρόπαια ιστορία του, αποτελεί πλέον παρελθόν.... Μετονομάστηκε σε "Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη"!

Η πράσινη ανάπτυξη που μας υποσχέθηκαν προεκλογικά οι σύντροφοι "αντιεξουσιαστές" παρατάχθηκε και εγκαταστάθηκε από την Πέμπτη το βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων. Είναι πρωτόγνωρη πραγματικά η κατάσταση. Έχουν πρασινίσει τα Εξάρχεια, απ' άκρη, σ' άκρη. "Σύντροφοι" σοσιαληστές των ΜΑΤ φυτεύτηκαν σε κάθε σημείο και χωρίς σκούπες και πογκρόμ πια, προστατεύουν τον πολίτη!

Σαν συλλογικότητα διαχείρισης του athens.indymedia.org κρίνουμε πως εφόσον τα ηνία της χώρας κρατούν "σύντροφοι αντιεξουσιαστές", το indymedia δεν έχει να προσφέρει τίποτε περισσότερο στον κοινωνικό πόλεμο και έτσι αποφασίσαμε να διακόψουμε τη λειτουργία του, σε μια προσπάθεια αυτοκαταστολής, ευγενική προσφορά προς τους "συντρόφους αντιεξουσιαστές" των κυβερνητικών εδράνων. Δεν υπάρχει πλέον κοινωνικός ταξικός πόλεμος δεν υπάρχει αναγκαιότητα για κοινωνικούς αγώνες. Ζούμε επιτέλους την "πράσινη επανάσταση".... Ας την χαρούμε λοιπόν...

. . .

Η "αντιεξουσιαστική" δυναστεία Παπανδρέου (από anarchy press gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: