4/3/10

Νέα τάξη, νέα μέτρα.. Ρίξε και καμία πέτρα!


Έκτακτο δελτίο έντονων καιρικών φαινομένων!

" Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η ΕΜΥ καθώς η συντονισμένη εκφορά βωμολοχιών από τους ανθρώπους κατά την εξαγγελία των κυβερνητικών μέτρων έχει προκαλέσει αυξημένη διαταραχή στα χαμηλά στρώματα της ατμόσφαιρας. Καντήλια εκτοξεύονται από διάφορες κατευθύνσεις από τους ανθρώπους ενώ συχνή είναι η επίκληση στον Χριστό, την Παναγία και άλλους Αγίους, από εκείνους που ξεγελάστηκαν για άλλη μία φορά και πήγαν να ψηφίσουν.
Η υπηρεσία απευθύνει έκκληση στους πολίτες να μην ρίπτουν αντικείμενα από τα μπαλκόνια στους αστυνομικούς της γειτονιάς, καθώς υπάρχει πιθανότητα να τραυματιστούν αθώοι, ενώ ανακοινώθηκε ότι αυξάνεται απο αύριο η συνοδεία των βουλευτικών οχημάτων, στα οποία θα τοποθετηθούν απομιμήσεις των πολιτικών ώστε να αποφεύγουν τις επιθέσεις των περαστικών.
Επίσης, με την διαδικασία του κατεπείγοντος αναμένεται να ψηφιστεί την παρασκευή στο κοινοβούλιο η αύξηση της εισαγωγής ηρωίνης και η θεσμοθέτηση νέων τρόπων χορήγησης σε περισσότερα άτομα για την γενίκευση της χημικής καταστολής της νεολαίας.
Τέλος, όπως τονίζεται, η αυξημένη υγρασία, θα επιφέρει την ταχύτερη οξύδωση των κονσερβοκουτιών που έχουν αρχίσει να τοποθετούνται στα μπαλκόνια των πολυκατοικιών, μειώνοντας στο μισό το χρόνο που απαιτείται προκειμένουν αυτά να είναι έτοιμα για χρήση. "

(απόσπασμα από το δελτίο αντιπληροφόρησης του ραδιοφωνικού σταθμού 98fm, Τετάρτη 3/3/10)
www.radio98fm.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: