19/11/09

Ο πρόεδρος της Γεωγραφίας αγνοείται!! Το νου σας!

ΧΑΘΗΚΑΝ!!!

Ο πρόεδρος του τμήματος Γεωγραφίας Π.Μ. Δελλαδέτσιμας και ο αντιπρόεδρος Κ. Χατζημιχάλης

Αγνοούνται από την Πέμπτη 12/11

Ενώ άπαντες περίμεναν ο πρόεδρος της Γεωγραφίας να παραστεί την Πέμπτη 12/11 στην ορκωμοσία των αποφοίτων του πανεπιστημίου μαζί με τους πρυτάνεις και τους προέδρους των άλλων τμημάτων... αυτός δεν εμφανίστηκε ποτέ! Τα ίχνη του προέδρου, αλλά για κακή μας τύχη, και του αντιπροέδρου (ο Θεός να τους φυλάει!) αγνοούνται από την ημέρα εκείνη!

Φήμες θέλουν τον πρόεδρο να βρίσκεται κλειδωμένος στο γραφείο του ή ακόμα και στις τουαλέτες του κεντρικού κτιρίου της σχολής! Για τον αντιπρόεδρο, από την άλλη, έχει ακουστεί έντονα (η Παναγιά να τον έχει καλά) ότι έχει σκαρφαλώσει σε ένα από τα ψηλότερα δέντρα του πάρκινγκ και παραμένει εκεί κρυμμένος!

Σχετικά με τους λόγους που τους εξώθησαν σε αυτές τους τις πράξεις, έγκυρες πηγές αναφέρουν πως δεν μπόρεσαν να δεχτούν το γεγονός ότι παρ' όλες τις προσπάθειες χρόνων συγκεκριμένοι φοιτητές κατάφεραν και ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους!
Άλλοι πάλι στέκονται στον χαρακτήρα του προέδρου στην προσπάθειά τους να εξηγήσουν την απουσία του κατά τη διάρκεια της τελετής, σημειώνοντας ότι πρόκειται για υπερευαίσθητο τύπο ανθρώπου που συγκινείται πολύ εύκολα...

Σε καμιά περίπτωση ο σκοπός μας δεν είναι να ιεροποιήσουμε την άκρως τυπική και κωμικοτραγική τελετή της ορκωμοσίας, αλλά σας παρακαλούμε... Γυρίστε πίσω!!


Εμείς μόνο να σας ευχαριστήσουμε θέλουμε και να σας.. ΣΦΙΞΟΥΜΕ λιγάκι το χεράκι για όλα όσα εσείς και οι υπόλοιποι καθηγητές έχετε κάνει για εμάς όλα αυτά τα χρόνια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: